VD Innovation

Onze ervaring heeft ons geleerd wat het inhoudt om een schip varende te houden. Van de bemanning tot de certificaten. Met VD Innovation zetten wij die kennis en ervaring in voor onze partners. Daarmee ontzorgen wij scheepseigenaren volledig en voorzien wij, op het schip na, in alles om het varende te houden.

 

Waarom scheepsmanagement

De administratieve eisen voor scheepvaart worden met de dag scherper. We zien vaak dat scheepseigenaren die werklast onderschatten. Waar zij kosten besparen op het aanschaffen van hun eigen vloot, verliezen zij die door inefficiƫnte vaartijden, stroeve doorloop van bemanning en ingewikkelde certificeringsprocedures. Binnen VD Innovation bieden wij een volledig servicepakket om al deze zaken uit handen te nemen van scheepseigenaren.

 

Diensten binnen VD Innovation

VD Innovation levert diensten in onder andere veiligheid en ISPS/ISM, inkoop, technische ondersteuning, certificaten beheer, crew management, opleidingen en loonadministratie en algemeen management zoals boekhouding, planning en administratie. Natuurlijk passen wij de geleverde diensten volledig aan aan onze partners. Zo staan we klaar om het volledige servicepakket aan te bieden, maar kunnen we ook enkele zaken in eigen beheer laten. Door onze flexibiliteit, korte lijnen en deskundigheid weten we altijd een samenwerkingsvorm te vinden die optimaal werkt.

 

Scheepsmanagement door Van Dam Shipping

Bij Van Dam Shipping zijn we altijd bezig met de toekomst van de scheepvaart. Juist daarom willen we onze partners helpen bij het zo efficiƫnt mogelijk inrichten van hun scheepstransport. Daarmee voorkomen zij niet alleen onnodige kosten, we realiseren ook samen een zo duurzaam mogelijk transport.