Wat doen we

Door de jaren heen heeft Van Dam Shipping zich ontwikkeld van kaptein eigenaar tot de rederij die het nu is. Inmiddels houdt Van Dam Shipping zich naast de rederij ook bezig met een aantal overkoepelende ondernemingen. In al onze projecten, ondernemingen en processen ligt daarbij de focus op duurzame techniek, duurzame inzet en duurzame scheepvaart.

 

VD Green Future

Hoewel de passie voor de scheepvaart door de generaties heen onveranderd bleef, stond de scheepvaartwereld allesbehalve stil. Waar we begonnen in het zware olie tijdperk zien wij bij Van Dam een toekomst van zero emission. Dat vormt voor ons, en al onze partners, een enorme uitdaging. Een uitdaging die wij met jarenlange ervaring en kennis vol enthousiasme en vertrouwen tegemoet gaan. Maar dat kunnen we niet alleen. We zijn daarom altijd opzoek naar partners met een groen oogmerk. Die net als wij hun inzet voor duurzaamheid in alle facetten uitdragen. Die net als wij de transitie zien als kans, niet als tegenwind.

 

VD Innovation & VD Scheepsmanagement

Met VD Innovation (\VD Scheepsmanagement) bieden wij partners een volledig pakket aan scheepsmanagement. Jarenlange ervaring met de eigen rederij heeft ons kennis gebracht die wij voor meerdere partijen en hun eigen schepen mogen inzetten. Daarbij nemen wij de scheepseigenaar alle zorg uit handen als het gaat om: ISM, Technisch- en Crew Management en ICT.